sâmbătă, 30 octombrie 2010

21

21 de ani... Inca nu imi vine sa cred, cand eram mica parea ca mai am mult pana la 21:d. De acum inainte parca as vrea sa spun ca am mai putini ani:d.
A fost o zi frumoasa azi, cu soare, cum nu tin minte sa mai fi fost de ziua mea:d. Sunt langa prieteni si asta e ceea ce  ma face fericita si vreau sa fie asa mereu, inca  21+21+21+.... ani de acum incolo.
Multumesc celor care  m-au felicitat si celor care sunt alaturi de mine azi!
La multi ani!!!... mie:d

vineri, 29 octombrie 2010

Zece...

10+10+1 in curand...
Dar inainte de asta voi avea parte diseara de un eveniment deosebit, voi merge la concertul lui Florin Chilian din Iasi. Sunt sigura ca va fi foarte frumos, voi avea parte eu si cativa prieteni dragi de o muzica pentru suflet, de adevarata muzica...
Ca avanpremiera ascult acum cateva melodii foarte dragi mie, si impart una si cu voi:d.





P.S.:
Si poate nu e intamplator ca se cheama "zece", numarul meu preferat, si ca mi-as dori sa merit vreodata ca cineva sa imi dedice aceasta melodie... sa fiu iubita in asa fel ar fi un ideal...

marți, 26 octombrie 2010

Doua maini...

Pentru ca gestul de a tine pe cineva de mana mi se pare pe cat de simplu pe atat de tandru si de plin de semnificatii... Pentru ca o simpla strangere de mana poate insemna uneori mai mult decat o mie de cuvinte...  Pentru ca imi place sa ma tina de mana un om drag, e un sentiment aparte...Pentru ca imi place melodia asta la nebunie, am un sentiment special  cand o ascult...
Asa ca ascultati si priviti, ca si imaginile sunt graitoare:d...



sâmbătă, 23 octombrie 2010

Despre prietenie...

Am ajuns la varsta cand cred eu ca reusesc sa constientizez care sunt cele mai importante lucruri in viata... Si pe primul loc, mai presus de toate se afla prietenia, prietenii, oamenii pe care ii ai aproape; prietenia e cea mai de pret comoara, e singurul lucru care poate dainui vesnic in viata trecatoare a unui om. Sa ai familia aproape si inca cativa prieteni dragi ,nu neaparat multi, mai bine putini si buni(prefer calitatea, nu cantitatea), asta cred ca e ingredientul minune care face ca viata sa fie frumoasa, fie ea usoara sau grea...
Si pentru ca mi-a placut mereu sa citesc si sa cuget la vorbele inteleptilor, am gasit cateva potrivite cu subiectul si le-am ales pe cele cu care sunt de acord sa vi le arat si voua,pe princpiul: "cugetam, deci existam"...

A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger.(Nichita Stanescu)

Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci si asteapta sa auda raspunsul.(Ed Cunnigham)

Exista oare ceva mai plăcut decât să cunoşti un om cu care să stai de vorbă ca şi cum ai sta cu tine însuţi? ( Marcus Tullius Cicero )

Prietenia este asemenea unei iubiri fără aripi... (Octavian Paler)

Prietenia este legătura dintre suflete. (Voltaire)

Prietenia este un suflet în două trupuri. (Aristotel)

Prietenia nu suportă târguială. (Shakespeare)

Prietenia nu poate fi înţeleasă fără putere de sacrificiu. (Goethe)

Prieten e cel lângă care poţi gândi cu voce tare. (Ralph Waldo Emerson)

Adevarata dragoste e foarte rară. Adevărata prietenie e şi mai rară.( François de La Rochefoucauld)

Prietenia este un har pe care îl ai sau nu-l ai. (Octavian Paler)

Poate că ar trebui să simți dragostea ca să poți recunoaște prietenia. (Nicolas de Chamfort)

Prietenie - un fel de dragoste cu creier. (Sabine Sauer)

Nu rupe firul unei prietenii caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. (Octavian Paler)

Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. (Aristotel)

A scoate prietenia din viata e ca si cum am scoate soarele din lume. (Cicero)

Prietenia sfarseste acolo unde incepe neincrederea.(Seneca)

Prieteniile vechi au o prezenta permanenta orice s-ar intampla. Ele au devenit structurale, ca un fel de existenta siameza.(Demostene Botez)

Bucuria omului e omul. Intre ei se infiripa prietenia care umple cel mai intins desert al sufletului nostru. (Jacques Benigne Bossuet)

Ceea ce este sublim in prietenie nu este atat a muri pentru prietenul tau intr-o ocazie stralucita cat a te sacrifica pentru el zilnic cu discretie.( Stendhal)

Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.(George Eliot)

Prieten este omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp sau de loc sau de mod.(Nicolae Steinhardt)

Prietenia este una din mangaierile vietii.(Gala Galaction)

Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.(Muhammad Ali)

Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la un alt om.( Carl Gustav Jung)

Prietenii mei nu sunt multi dar sunt nenumarati. (Nichita Stanescu)

duminică, 17 octombrie 2010

"Orice clipa e o minune..."

Sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, viata e frumoasa si are gust, uneori amar, uneori dulce, dar avem numai una si trebuie sa o traim din plin!
Ca de obicei muzica este inspiratia mea si va indemn sa ascultati melodia urmatoare si sa va bucurati de fiecare moment!


miercuri, 13 octombrie 2010

Despre viata...

Niciodata sa nu spui niciodata! M-am convins de asta de mai multe ori, dar de fiecare data ma ia prin surprindere cand se intampla un lucru la care nu ma asteptam, care nu credeam ca se va intampla intr-un anumit moment.Viata insa ne ofera mereu surprize, poate sa fie extrem de grea uneori, dar toate se intampla cu un scop si chiar daca intr-un anumit moment trecem prin experiente care ne aduc suferinta, chiar daca avem impresia ca viata noastra se opreste acolo, tot timpul dupa vreme rea va veni si vreme buna, ca asa e legea divina, trebuie doar sa avem rabdare si speranta ca tot raul e spre bine. Am crezut mereu in asta si atunci cand mi-a fost mai greu nu mi-am pierdut optimismul si increderea ca la un moment dat va rasari soarele si pe strada mea pe care nu de putine ori a fost furtuna...
De cateva zile s-au schimbat multe in viata mea si a prietenilor mei, cu o viteza uimitoare;pana acum au fost numai schimbari in bine cred eu si sper ca asa va fi in continuare. Traiesc clipele astea din plin si sper sa dureze aceasta fericire si imi doresc ca toti cei dragi mie sa aiba parte de ce ii face fericiti...
Sa incercam cu totii sa ne bucuram de viata asa cu bune si rele, sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si sa gasim bucurii in lucrurile simple...

Si,ca de obicei, am gasit si o melodie care rezoneaza cu gandurile mele intr-un fel si vreau sa o impart cu voi:d.
Sper sa va placa!

duminică, 3 octombrie 2010

Un nou inceput...

Deja au trecut cateva zile de cand sunt iar in Iasi. Nu stiu cand au trecut, parca ar fi multe dar sunt de fapt foarte putine... Au fost zile frumoase, pline, dar destul de relaxante ca inca nu am inceput facultatea. Nu a fost usor sa o luam de la inceput, sa intram intr-o camera goala si fara viata, dar suntem tineri, cu pofta de viata si nu suntem singuri, avem prieteni langa noi si asta e adevarata bucurie ; impreuna stim sa facem sa treaca toate mai usor, suntem cu zambetul pe buze si ne ajutam intre noi si am reusit sa facem sa avem camere primitoare si am profitat de orice clipa pentru a ne simti bine, a ne simti adevarati studenti:d.
De maine mergem la facultate, e un nou inceput, incepe o alta etapa a vietii si sper sa fie frumoasa, sa invatam, sa ne distram, sa luam examenele cu brio si sa traim viata din plin, sa profitam de viata de student:d.
In continuare e o melodie in care se vor regasi studentii din Tudor:d.




sunt student
Asculta mai multe audio diverse