duminică, 28 noiembrie 2010

Jurnalul unei studente

     Daca ar adresa cineva intrebarea: "Ce face un student cand are cursuri?" cei mai multi cred ca vor raspunde ca doarme si viseaza frumos in patul sau, altii ca este la curs si este atent. Nu e neaparat sa fie aceste doua variante, eu as raspunde altceva: ca este la curs si face orice altceva decat sa fie atent, ca de exemplu sa scrie un fel de jurnal in timp real, al cursului:d. Asta am facut eu, am scris tot ce mi-a trecut prin cap in acele momente. Ce a iesit vei vedea in continuare:d:


     "Mi-e somn. Am facut efortul suprem sa vin la acest curs si am venit degeaba, ca s-a dat test in prima ora. Ce lipsa de respect pentru studenti, n-am mai vazut asa ceva!... Profu' zice ceva de o valoare pesimista:)). E pesimista treaba, clar, stie proful ce spune. Valy vrea sa jucam x-0. Se vorbeste despre erori. Cred ca e o eroare ca ma aflu acum la curs in loc sa dorm frumos in patul meu...Casc. Mi-e frica sa nu inghit pe cineva. Ar fi trebuit sa imi aduc o perna. Valy deseneaza o casa, Marian niste munti si niste lighioane neidentificate, Dani a proiectat o casa, cred ca are de gand sa se insoare sau sa faca copii:)).
Am jucat x-0. Am luat bataie. Profu' rade, nu stiu ce spune acolo, cica glumeste, povesteste de nu stiu ce DJ, la o petrecere a facultatii.Cam gata cursul. Sper sa mai vin."

      Asta a fost jurnalul unui curs intr-o dimineata de toamna:d. Sper ca ti-a placut!
      

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu sper de vreo 8 saptamani sa ajung la acel curs :)).. Din pacate e la ora 8 :)) si e dupa o zi ff grea...

Anonim spunea...

:) interesant.Nu mai bine nu mergi deloc?
Sau poti scrie o carte,asa cum am scris eu,in primul an de facultate.Cursurile erau momente prielnice sa scriu ceva.Si s-a dovedit a fi ceva de 314 pagini.:D