luni, 24 septembrie 2012

Think twice!



"Femeia funcţionează perfect când o iubeşti perfect. Când nu-ţi mai place cum funcţionează, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vieţii ei..."
                                                                                        Mihaela Rădulescu

 Gândiţi-vă de două ori înainte de a jigni , de a face să sufere o femeie care vă iubeşte, stimaţi bărbaţi, pentru că, dacă mai târziu nu vă va plăcea ceva la acea femeie veţi purta o bună parte din vină... Nu aruncaţi sentimente sincere pentru că le veţi dori înapoi şi poate ele nu vor mai exista pentru voi... Aveţi grijă de cei ce vă iubesc şi mai bine gândiţi de două ori decât să regretaţi vorbe, fapte, oameni... O voce superbă, pentru o săptămână superbă!



 

3 comentarii:

DEG spunea...

poti sa le repeti asta in fiecare zi,atunci cand vor vedea o fusta noua,scurta si mai ochiosa va uita si cum te cheama,nu mai vorbim de sentimente!

Unknown spunea...

tin sa te contrazic...
intr`o oarecare masura ai totusi dreptate,dar voi incadra opinia ta la superficialitate...
sunt un baiat,da,si sunt de parere ca atunci cand iubesti,si nu ma refer la a iubi cu inima,ori poate ceva platonic,ma refer,atunci cand iubesti cu toata fiinta ta,atunci cand ajungi sa "mori pentru tine insuti doar pentru a trai pentru cealalalta persoana",atunci tot universul tau e ea/el ,iar tot in jur...e redundant...

Marina Gabriela spunea...

Frumos spus, sunt de acord cu tine ado grey:)